Ik heb mijn identificatiecode niet ontvangen. Wat nu?

Je identificatiecode is een unieke code die je nodig hebt om je account van Ekivita Edenred te activeren. Je kreeg die van de organisatie die je toegang gaf tot het voordelenplatform.

Die identificatiecode kan verschillende vormen aannemen.

Voorbeelden:

• Werknemersnummer
  • Lidnummer
  • Zakelijk e-mailadres
  • enz

De activatiecode moet je slechts één keer invoeren: wanneer je je account activeert. Dit gebeurt in combinatie met je identificatiecode.

Ben je de identificatiecode kwijt? Vraag ze dan op via je organisatie.